Uitgebreid assortiment met garantie tot slagen

Naast ons ruime aanbod van sanitair treft u in onze showroom ook een zeer uitgebreid assortiment aan van wand- en vloertegels, waarbij u zeker zult slagen. Voor uw huiskamer, badkamer, keuken, garage, toilet of andere ruimte beschikken wij over voorbeelden van kleurencombinaties, leg- en zetpatronen, lijsten en afwerkranden die u naar eigen idee en inzicht kunt combineren. Uiteraard altijd voorzien van een passend advies en creatieve ideeën van onze adviseurs in de showroom.

Veel soorten tegels

Wij bieden een breed scala van tegels aan, van handgevormde ambachtelijke tegels tot moderne design tegels. Daarnaast vindt u ook natuursteen in ons assortiment.

Tegels afgestemd op badkamer- en toiletmeubilair

Onze showroom is daarnaast voorzien van tegelwerk dat is afgestemd op de kleur en vorm van het showroombadkamer- en toiletmeubilair. U ziet hierdoor direct wat eventuele mogelijkheden zijn en u ervaart de kwaliteit van ons vakmanschap.

Vloerverwarming leggen

Wij hebben veel ervaring in de aanleg van vloerverwarming. U heeft hierbij de keuze uit zowel elektrische vloerverwarming als vloerverwarming die is aangesloten op uw C.V.-installatie. Ook het inslijpen van vloerverwarming behoort tot de mogelijkheden.