Sanitair

Naast ons ruime aanbod tegels treft u in onze showroom ook een zeer uitgebreid assortiment aan van sanitair en accessoires van kwaliteitsmerken zoals Grohe, V Villeroy & Bosch en HSK. In onze showroom kunt u verschillende badkamer en sanitair uitvoeringen bezichtigen, van klassiek tot modern, inclusief de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van badkamermode. Daarnaast tonen wij u bijbehorende accessoires die onderdeel uitmaken van de opstellingen.

Advies en ideeën

Wij voorzien u graag van advies en ideeën voor uw badkamer- en sanitair wensen. Denk bijvoorbeeld aan de opstelling van inloopdouches, al dan niet gemetseld of voorzien van doorzichtige wanden en het verwerken van RVS-douchegoten. Gezamenlijk ontwerpen we de door u gewenste droombadkamer.

Badkamer- en toiletrenovatie

Wij zijn gespecialiseerd in de totale verbouwing van uw badkamer of toilet. Wij transformeren deze ruimte tot uw droombadkamer of toilet, waarbij wij al het werk voor u uit handen nemen. Wij verrichten alle noodzakelijke werkzaamheden, zoals sloopwerken, afdekwerken, tegel-, metsel- en timmerwerk. Ook het werk van de stukadoor, elektricien en loodgieter wordt door ons verricht. Compleet en volledig leveren wij uw droombadkamer of toilet.